Idag var anpassningsdag. Till skillnad från igår, då vi mest satt ner, så har vi för det mesta promenerat idag. Efter frukost på hotellet, bar det av mot Collisée Pepsi,

Blog Image

där vi hämtade våra 30-matchbiljetter (Det kändes som om man fått ett åkhäfte på Axels Tivolismiley. Det tog 30-minuter att gå dit och vi gick genom de mest skumma kvarteren. Husen var visserligen gjorda av tegel, men det var ändå gammal västernstil på dem.

Blog Image

Därefter gick vi ut i närområdet runt hotellet åt alla fyra väderstrecken. Lunchen intogs på ”Subway”. Efter promenaden var vi tillbaka på hotellet, helt slut i benen. Nu blev vi glada, för Emelie & Ellie ringde upp oss via Skype! Vila……….

Gick återigen ut för att äta. Kina-restaurang. En otrevlig servitör som inte frågade vad vi ville ha för dricka till maten, trodde vi att vi fick, men det visade sig att om man ville ha något att dricka, förutom det vatten han hällde upp, eller möjligtvis SevenUp (7Up), så kunde man gå in i affären sidan om och handla det och komma tillbaka!!!??? Så gjorde man där! Dessutom dukade man endast med gaffel och en dessertsked. Kniv var inget man använde! Jisses. Trötta gick vi åter till hotellrummet och slumrade till. I morgon blir det match mellan Danmark-Tjeckien kl. 13.00 (19.00 i Sverige).