Hua Ha

Då har man vaknat som vanligt kl 03:14 och svensk tid blir detta 9:14 på morgonen.

Man ligger och lyssnar på Jörgens (tysta) andetag eller vad det är, man är rädd att grannarna bredvid skall knacka på väggen.

Vid 8 tiden gick vi ner och åt frukost. Nu börjar servitörerna att känna igen oss så nu vet dom om vad vi skall välja (amerikansk buffé) såklart.

Väl uppe på rummet väntade vi länge på att barnen på Bygärdesvägen skulle komma hem och ringa upp och när klockan slog 09,48 kom tonen i datorn.

Vi fick nu pratat med alla 4 och det var helt underbart.

Min lilla minsta tjej ropade plötsligt…… titta jag har en lös tand.

Några tårar föll på min kind. Nu börjar hon också bli stor.

När vi sedan var färdiga på hotellet promenerade vi till det stora köpcentrumet som ligger precis sidan om hockeyarenan.

Här gick vi in på Sears och jag ljuger inte då jag säger att Eko-hallen har tio gånger så snyggare kläder, nu förstå man varför Quebecbor är klädda som dom är.

Vi traskade vidare på detta stora köpcentrum och köpte lite grejor och sedan….. mitt framför mig……..1 Dollars affären…….WOW allt i affären…. 1 dollar…. rena drömmen.

När vi sedan vandrat runt i ca 2 timmar tog vi oss till arenan för att titta på Schweiz-Vitryssland. Den matchen var så seg så både jag och Jörgen höll på att somna.

Efter matchen tog vi oss in till supportertältet för att se på Norge – Finland på storbilds TV:n.

När vi gick in såg vi att Mats Näslund skulle komma för att skriva autografer.

Vi satte oss vid ett av borden och tittade på hockeymatchen och tänkte inte mer på Näslund.

Men efter att personal varit uppe på scenen för att annonsera att Mats Näslund skrev autografer efter tredje gången, gick jag in till honom, och tro det eller ej men han kände igen mig.

Blog Image

Nu när Sundin inte är med tog jag bild på honom i Hall Of fame rummet.

Blog Image